Review produse pe site – Rating și recenzii

recenzii, review produse, 5 stele

Opțiunea de review produse pe site sau recenzii produse poate fi o modalitate de a atrage cumpărători pe site-ul tău și de a-ți crește numărul vânzărilor cu doar un minim de investiție.

Un review reprezintă opinia pe care o are clientul tău în urma interacțiunii cu produsele tale și cu felul în care se prezintă magazinul tău online. Acesta poate influența percepția altor clienți, care au încredere în experiențele altor cumpărători, la fel cum ar avea încredere în sfaturile rudelor sau ale prietenilor. Mai mult de 90% dintre vizitatorii unui magazin online, preferă să citească recenziile înainte de a lua decizia de a achiziționa un produs.

Platforma CloudMart îți oferă următoarele opțiuni:

recenzii, review pe site, 5 stele

1. Afișare rubrică de review pe pagina de produs

Pe pagina produsului este afișată o rubrică de review-uri, unde vor apărea opiniile clienților tăi, recomandările sau nemuțumirile acestora.

2. Opțiune de rating

Această opțiune este utilă întrucât indică nivelul de satisfacție al persoanelor care au cumpărat și utilizat un produs de pe site-ul tău, afișând o medie a calificativelor sau notelor acordate. În plus conferă un raport vizual între numărul recenziilor pozitive și negative, putând determina vizitatorii site-ului să ia decizia de a cumpăra înainte să înceapă să citească toate recenziile.

3. Review-uri permise doar utilizatorilor autentificați

Utilizatorii site-ului care nu și-au înregistrat un cont de client nu vor avea posibilitatea de a lăsa o recenzie, astfel potențialii cumpărători vor putea citi niște păreri fondate ale celor care au cumpărat produsele respective și va crește încrederea în site-ul tău.

4. Posibilitate de administrare review-uri

În panoul de administrare al magazinului virtual ai posibilitatea să aprobi/dezaprobi comentariile sau de a le șterge definitiv. Această opțiune este utilă în cazul în care vor exista recenzii la produs care nu au nicio legătură cu produsul în sine, care pot fi batjocoritoare și afectează integritatea altor persoane, sau care includ link-uri către alte site-uri concurente.

Tutoriale:

Configurare și utilizare Review produse pe site

Review produse pe site se activează ca extraopțiune la magazinele virtuale realizate pe platforma CloudMart.

Dacă și tu îți dorești un magazin virtual care să includă această opțiune, completează formularul și solicită oferta de preț.