Informații pentru Site Admin

Generare formular înscriere pentru parteneri (vendori)

Pe site-ul Magazinul Virtual inclus în BOCP se creează un articol, într-un meniu la alegere, în care se va insera un formular de înscriere pentru parteneri.

Formularul se poate crea accesând meniul Vânzări -> Clienți Potențiali apoi TAB-ul Form Generator și click pe +Adaugă Formular.

După ce se configurează denumirea formularului și câmpurile obligatorii (care se vor salva în Agendă), se copiază codul de instalare în articolul creat mai devreme.

Partenerii care completează formularul vor intra ca și clienți potențiali în Vânzări -> Clienți Potențiali și se va crea o înregistrare în Agendă.

Adăugare/administrare parteneri – manual

Util și în cazul în care adresa email al partenerului există deja în Agenda Contacte și nu poate să se înscrie prin formularul dedicat de pe site.

După ce s-au verificat datele firmei partenere, se accesează meniul Website->My Marketplace și se adaugă partenerii apăsând butonul + Adaugă partener

Va exista o listă cu parteneri care vor putea fi activați/dezactivați în funcție de contract:

La vizualizare partener sunt detaliile partenerului, istoric comenzi și ofertele adăugate. Tot de aici se pot trimite și datele de login pentru interfața proprie a partenerului apăsând butonul ”Trimite date acces prin email” :

În momentul în care se adaugă un produs nou sau se editează un produs existent de către oricare vendor, va apărea o notificare despre produse care așteaptă aprobare.

După aprobare, produsul va apărea în My Marketplace->Catalog Produse.