Despre noi

Firma Real Life SRL s-a înființat în 2008 având ca activitate webdesign și găzduire web. După un an ne-am gândit să nu mai emitem facturile către clienți din Word și ne-am propus să facem un program online pentru a emite facturi, proforme și chitanțe.

Ulterior am dezvoltat diverse facilități, cum ar fi încasări și plăți, registru de casă, registratură. Clienții au avut diverse solicitări de îmbunătățiri și opțiuni. Am creat o listă de produse, am realizat mai multe versiuni de platforme ecommerce conectate la program, în sistem multi-user pentru a refolosi codul existent și a oferi prețuri mai mici și facilități mai multe.

Despre noi Real Life SRL

După doar 2 ani de dezvoltare, am realizat și modulul de gestiune stocuri, cu recepții marfă, bonuri de consum, mai multe puncte de lucru, transfer între gestiuni. A fost necesar să creăm și conturile pentru marfă, producție, obiecte de inventar și tot ce ține de gestiunea produselor, am realizat rapoarte zilnice și lunare, la cererile clienților. În timp am dezvoltat și o soluție de vânzări cu casa de marcat.

În paralel am crescut și pe partea de găzduire web și dintr-un reseller ne-am transformat într-o firmă mică de găzduire cu servere proprii, colocate într-un datacenter profesional în București, administrate de noi. Pe lângă pachetele de găzduire web tip shared-hosting oferite, susținem și administrăm și propriul ERP Cloud.

În ultimii 3 ani ne-am dezvoltat foarte mult pe eCommerce, interconectări prin API cu alte site-uri, marketplace-uri online: eMag, Cel.ro, Esteto, Shopmania, Shopify, si altele, preluare informații și comenzi, transmitere date procesate, emitere AWB-uri, am realizat conectori pentru WooCommerce, Magento, OpenCart, CSCart, platforme proprii și custom pentru a prelua comenzile și pentru a transmite înapoi stocurile.

Facilitățile sunt foarte diverse și toate au fost dezvoltate pentru clienții noștri din România, pe baza cerințelor și necesităților, oferind astfel soluții ERP și Client Management pentru firme mici și mijlocii.

Cei care lucrează cu noi de mai mulți ani sau doar de câteva luni știu deja că ne pasă de problemele clienților și facem tot ce ne este în putință pentru a găsi soluții la diversele probleme ce apar în cursul activității.

Sperăm ca acest articol să fie un prim contact și să ne cunoaștem mai bine în cursul unei colaborări pe termen lung!